WE LOVE SUMMERSPORTS

Activiteiten op en rond het water!

WELKOM BIJ EGO SUMMER

EGO Indoorski is een wintersport bedrijf in Bergen op Zoom. Wij verzorgen nu ruim 30 jaar ski/ snowboard lessen, kinderverjaardagen en groepsactiviteiten.

Dit seizoen starten wij ons tweede bedrijf, EGO Summer. Met EGO Summer richten wij ons op activiteiten op en rond het water.

Summersports

Wil je (beter) leren suppen of windsurfen? Dan bij je bij EGO Summer aan het juiste adres!

Suppen en windsurfen, twee watersporten die super leuk zijn en makkelijk aan te leren. Wij geven onze lessen op de Binnenschelde in Bergen op Zoom. Een ideale locatie met ondiep water. Voor de windsurf lessen werken wij samen met Rulez, de windsurfschool van Bergen op Zoom.

Kinderfeestjes

Mama, mag ik mijn kinderfeestje buiten geven?

Bij EGO Indoorski geven we ruim 30 jaar indoor kinderfeestjes. Ons combi feestje met klimmen en sleeën is enorm populair. Dit seizoen starten wij met onze “buiten feestjes”, een kinderverjaardag op of rond de Binnenschelde in Bergen op Zoom.

Wij organiseren super leuke activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar. Bij slecht weer kunnen we natuurlijk uitwijken naar onze indoor accommodatie.

Groepsactiviteiten

Wij organiseren je sportieve groepsactiviteit op maat!

Naast onze Indoor groepsactiviteiten geven wij vanaf dit seizoen ook buiten activiteiten. Ben je op zoek naar een sportieve activiteit  voor je bedrijf, school of familie dan organiseren wij een gave activiteit op maat.

SUP Verhuur

Huur het nieuwste SUP materiaal bij EGO Summer!

Wat is lekkerder dan op een mooie dag verkoeling zoeken op het water? Heb je SUP ervaring dan huur je bij ons het nieuwste SUP materiaal van STX. Wij verhuren SUP boards die net iets breder zijn, dus super stabiel.

Wintersports

We love Wintersports!

Wil je leren skiën of snowboarden, wil je techniek en conditie verbeteren? Op een lopende band trainen is super effectief!

Kijk op onze wintersport website voor informatie over onze lessen, over de verhuur, het onderhoud of onze Dutchweek.

eddiegosseHome